A flower called Jasmine
A flower called Jasmine
By: Jasmin Johari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Mar-2007 17:13 Email | Share | | Bookmark

kita lalui lorong yang sepi
meredah awan nan tinggi
melihat siput siput mati
View all 6 photos...
Selepas bertahun kita bersama baru hari ini aku sedar yang aku lebih memerlukanmu.

Ternyata aku cinta dan kutakut kehilangan dirimu yang kukasihi, ternyata kau pun mencintai aku lebih dari yang ku fikir sebelumnya...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beverley ,Hong Kong ,Siam Reap,Pnom Penh,Saigon ,Hanoi,Phuket ,Kuching percutian kali ini sangat bermakna sekali, Ive enjoyed it all,semoga kita berjumpa lagi.


Sunday, 27-Aug-2006 12:29 Email | Share | | Bookmark
Ketika aku bermuram durja

sampai pengsan aku mengenangkan mu
lalu ku buat pasta bake kegemaranku (dan dirimu)
me too
View all 6 photos...
Loneliness is such a sad affair and I cant hardly wait to be with you again

Bermula dari hari jadiku 2 hari yang lalu,semuanya bertukar menjadi sepi dan sedih.



Thursday, 17-Aug-2006 16:49 Email | Share | | Bookmark
Lintah yang cantik

my grilled chicken with tonnes of vegetables
Ate a bit of grapefruit demi kecantikan ;)
Supaya aku dapat menjadi "Cindikrella"
View all 9 photos...
Setiap 2 bulan saya akan melawat kawan-kawan saya iaitu sekumpulan lintah di Hospital untuk mengambil blood test ,It sucks but I have to.

Good things comes in small packages..
Thats Su! She came with me .Menenangkan diriku yang takut akan darahku diambil. Terfikir nak tangkap gambar darah yang dalam syringe tu..but last,last I said " to myself -"Nope Thank You.!
.
As usual its raining again, So I stayed in and relax sampai tertidur(siap mimpi lagi) dan kemudian bila dah bangun dari tidur I mengemas sampai takde benda nak kemas,Grilled my chicken , merapu mengambil gambar yang tah apa-hapa.

Wake up and smell the Dettol
at this time rumah saya berbau Dettol sebab satu rumah saya lap dengan dettol .,tak lama lagi mungkin Mayor akan memberi award kepada saya sebab berjaya men"dettol"kan segala bus stop,rumah jiran tetangga dan interior bas demi kesejahteraan manusia sejagat ,memerangi kuman.
Obsessive Compulsive Disorder?Cleanaholic?
Mungkin tidak!! I am just amusing myself.

I dream of curry.
Sekarang ini selepas 1 hour after my meal..guess what ?Im hungry again..and crave for some Indian food . Rindu pulak kepada tawa manja "Abdul" the chef from my regular takeaway.Lately kalau call his restaurant,sebelum bukak mulut dia dah tau siapa dan apa yang nak di order.But looking at my waistline I guess I will make do with some strawberry smoothie .Yeah ...maybe with "just a lil bit" of vanilla Ice cream in it.he he.





Wednesday, 16-Aug-2006 09:51 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
Hari ni...I woke up and wait for him to call me but to no avail.Hisss geramnye...last nite I cant even sleep well ,been coughing and wheezing.Wake up to a sore throat and a sexy voice glad that Su stayed over ,besides giving me her olbas oil she also rushed back home to get me some cough syrup.well what can I say?I have great people as my friends.
Dan kemudian dengan my PJ"s pergi tengok belakang our shed ,mak oooii rose yang dah hampir KO telah kembali subur semula!! yeahhh my experiment telah berjaya!Pokok yang hampir mati telah berjaya direvive kan -commercial break-GUNAKANLAH BAJA CAP " I BELIEVE IN MIRACLE".Dengan kasih sayang dan belaian bunga roseku berbunga semula .
So I took some pictures of it.

Little things that makes you happy...
masuk balik rumah . the phone rang yeaaa finally dia telepon ...cakap sekejap aje.Tapi takpe.

Before the next teardrop fall...
Baju putih punya stain dari pasta sauce tu tak boleh buang...ciss..its an Armani


Tuesday, 15-Aug-2006 08:23 Email | Share | | Bookmark
Cinta jangan kau pergi...

why do you hate the smell?
makan banana for breakfast(healthy lah konon)
pisang dengan special K(jadilah aku macam Kate Moss nanti)
View all 12 photos...
Cinta jangan kau pergi
Tinggalkan diriku sendiri
Cinta jangan kau lari
Apalah erti hidup ini
Tanpa cinta dan kasih ...
sayang


Systemic Lupus Erythemathosus,

I hate you!


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net